Bestel nu kaarten voor seizoen 22-23!

Heel veel cabaret, toneel, dans, jeugd en (klassieke) muziek.

Dit keer maken we zowel het klassieke muziekprogramma als het reguliere programma tegelijk bekend en begint de kaartverkoop ook op dezelfde datum.

Donderdag 19 mei 2022, 14.00 uur: Kaartverkoop voor Bondgenoten & Vaandeldragers
Maandag 23 mei 2022, 14.00 uur: Kaartverkoop voor iedereen

Wil je ook graag eerder kaarten kunnen kopen en ons financieel steunen? Word dan Bondgenoot of Vaandeldrager van de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal. Super bedankt!

 

Programmering

De programmering van volgend seizoen is voor een groot gedeelte af. Maar in de komende maanden worden er nieuwe voorstellingen aan toegevoegd; bijboekingen komen steeds vaker voor. Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Bekijk hier de programmering voor het nieuwe seizoen!

 

Wijzigingen in programmering

Het papieren programma overzicht moet, om op tijd klaar te zijn voor de start kaartverkoop, al geruime tijd van te voren definitief gemaakt worden. In de tussentijd is er echter al het een en ander verandert en klopt het papieren programma niet meer helemaal. De website bevat altijd de meest up to date informatie. Hieronder vind je een aantal wijzigingen die goed zijn om te weten:

 • Another kind of Blue heeft een gewijzigde speeldatum: 22 februari 2023.
 • Rob Dekay staat niet in de agenda, maar brengt een muzikale theatertour op woensdag 12 mei 2023 in de Leidse Schouwburg, 20.15 uur.
 • Igone de Jongh's voorstelling op 6 januari 2023 wás You & I, maar de voorstelling is nu Zin in Liefde.
 • Soundos is verplaatst van 3 november naar 7 juni 2023.
 • Saman Amini – Saman Amini’s Integratieplan: De van het gezelschap moet zijn Black Sheep Can Fly. Daarnaast is deze voorstelling verplaatst van 11 november naar 29 november 2022.
 • Thijs van de Meeberg verplaatst van 19 februari 2022 naar 6 november 2022.
 • Martine Sandfort verplaatst van 8 december 2022 naar 10 juni 2023.
 • Toneelschuur / Nina Spijkers: de voorstelling Dood van een Handelsreiziger wordt vervangen door Bloedbad, eveneens geregisseerd door Nina Spijkers. Helaas gaat deze voorstelling toch niet plaatsvinden.
 • Freek de Jonge staat in de agenda als Helden, slachtoffers en goden, maar de titel is gewijzigd naar De Schreef.
 • Wat we doen van Angry Young Men staat wel in de agenda maar gaat nog niet in verkoop i.v.m. onduidelijkheid bij de makers over of het gaat passen in onze zaal.
 • Nicole Beutler op 4 november staat wel in de agenda maar gaat nog niet in verkoop i.v.m. onduidelijkheid bij de makers over of het gaat passen in onze zaal. 

 

Digitaal tegoed

Heb je nog digitaal tegoed openstaan van de afgelopen coronaperiode? Lees hier hoe je dat inzet!