Kaartverkoop 2021 gestart!

Koop nu kaarten voor januari t/m juni 2021

Vanaf 8 december 13.00 uur is het voor iedereen mogelijk om online kaarten te bestellen.

Met trots, maar ook met een dubbel gevoel, presenteren wij de voorstellingen en concerten die in de periode van januari tot en met juni 2021 in de Leidse Schouwburg, de Stadsgehoorzaal en Theater Ins Blau staan!

Bekijk het volledige aanbod hier.

Bekijk de online brochure hier.

De tweede helft van dit seizoen gaat in januari 2021 van start, al weten we nog niet zeker in welke vorm: voor een ontvangst op anderhalve meter, waarbij we ongeveer 120 cultuurliefhebbers kunnen ontvangen in de schouwburg en 210 in de Stadsgehoorzaal? Of met voorstellingen voor een publiek van maximaal 30 m/v/x?

Eén ding is zeker: er komt een mooie tweede helft aan, met groots cabaret, prachtige muziek, spannende dans en inspirerend toneel. Nog één ding dat zeker is: wat er ook gebeurt: de kaarten die je aanschaft, blijven hoe dan ook geldig: óf als digitaal tegoed, óf als kaartje voor een toekomstige speeldatum. Net als vrijwel iedereen in Nederland leven wij van persconferentie naar persconferentie en stemmen onze plannen daar op af.

Start kaartverkoop januari t/m juni 2021
Dinsdag 1 december 13.00 uur: Start kaartverkoop voor Bondgenoten & Vaandeldragers.
Dinsdag 8 december 13.00 uur: Start kaartverkoop voor iedereen.

Wij zijn op bovenstaande data ook telefonisch bereikbaar op onze kaartverkooplijn 071 516 3881.
Mocht je niet uit de voeten komen met het online bestellen van je kaarten, dan kun je eventueel ook naar ons toe komen. Vanaf 13.00 tot 17.00 uur zijn wij zowel op 1 december als op 8 december aanwezig in de Leidse Schouwburg (dus níet de Stadsgehoorzaal) voor kaartverkoop.


Uitleg over kaartjes bestellen via de website en je digitale tegoed

Wij vragen iedereen als mogelijk online kaarten te bestellen, om de coronaregels ook tijdens de start kaartverkoop te respecteren. Ben je er niet 100 procent zeker van hoe je dit moet doen? Of wil je je digitaal tegoed gebruiken, maar weet je niet hoe? Bekijk onze instructievideo op YouTube!