Nieuw: het Stadsgehoorzaal Musicalkoor

Zoekt minimaal veertig enthousiaste amateurzangers tussen de 21 en 100 jaar!

De Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal start in september 2018 met een eigen musicalkoor. Een koor van minimaal 40 amateurzangers waarmee we in samenwerking met het Jeugdtheaterhuis toewerken naar showcase voor publiek in de Stadsgehoorzaal. Voor dit nieuwe koor zijn we op zoek naar enthousiastelingen tussen 21 en 100 jaar oud. Onder leiding van muzikaal leider Robert Jan Kamer worden nummers uit bekende musicals van toen en nu ingestudeerd. De repetities vinden plaats op dinsdagavond van 19.30-22.00 uur in de Stadsgehoorzaal.

In september en oktober wordt gestart met drie kennismakingsrepetities. Tijdens deze kennismaking ervaar je hoe de repetities worden opgebouwd en ga je aan de slag met de technische en muzikale aspecten van zingen in een koor. Na deze kennismaking vindt er een selectiemoment plaats waarbij de koorleiding wordt gezocht naar een evenwichtige samenstelling van het koor.

Na het selectiemoment gaan we dertig weken aan de slag met musicalrepertoire. Er wordt toegewerkt naar een showcase in de Stadsgehoorzaal op zondagmiddag 16 juni 2019* waar je uiteraard al je familie, vrienden en kennissen voor kunt uitnodigen.

Benieuwd naar een impressie? Bekijk het filmpje hieronder met beelden van het Luxor Musicalkoor ook onder leiding van topdirigent Robert Jan Kamer.

* Deze datum is aangepast i.v.m. de beschikbaarheid van de zaal