Nieuwe maatregelen vanaf zondag 28 november

Theaters dicht na 17.00 uur


Vrijdagavond 26 november 2021 is tijdens de persconferentie duidelijk geworden dat de nieuwe coronamaatregelen van invloed zijn op de theaters. Het betekent dat wij vanaf zondag 28 november alleen nog voorstellingen door kunnen laten gaan die plaatsvinden vóór 17.00 uur, én alleen met ontvangst van de bezoekers op anderhalve meter, in zowel de zaal als de foyers.

Dit betekent dat alle avondvoorstellingen en avondconcerten géén doorgang kunnen vinden, en dat wij de komende dagen in overleg met de makers kijken wat we met elke specifieke voorstelling en elk concert kunnen doen: of er in de toekomst een alternatieve speeldatum mogelijk is of dat de voorstelling of het concert helaas definitief komt te vervallen. De koffieconcerten en matinees die we in de komende weken gepland hebben, kunnen wellicht wél doorgang vinden. We sturen alle kaartkopers van de betreffende voorstellingen en concerten in de periode van 28 november tot en met 18 december 2021 hier specifieke mails over, om hen te informeren over het al dan niet verplaatsen van de voorstelling, en uiteraard over de gekochte kaarten. 

 

Wij danken je voor je geduld en begrip.

Contact

Wij houden je graag op de hoogte. Mocht je een vraag hebben, mail dan naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. Het kan zijn dat het wat langer duurt voordat je antwoord krijgt, in verband met extra drukte rondom de nieuwe maatregelen.

Bekijk hier ons coronaprotocol.