Opening van het nieuwe klassieke seizoen!

Woensdag 19 september het openingsconcert van de Nieuwe Philharmonie.

 

De zomer raakt ten einde, wij hopen dat u een fijne zomerperiode heeft gehad waarin u ook heeft kunnen genieten van klassieke muziek.

Wij verheugen ons op de start van het seizoen, waar wij de Nieuwe Philharmonie o.l.v. Johannes Leertouwer verwelkomen bij de Stadsgehoorzaal om het seizoen officieel te openen op woensdag 19 september met Beethovens 5e en 6e symfonie. Dirigent Johannes Leertouwer zal een uitgebreide toelichting geven bij de beide meesterwerken, die als een soort Yin en Yang met elkaar samenhangen. 

Om het klassieke seizoen extra feestelijk te openen, trakteren wij u graag woensdag 19 september op een glas bubbels als u aanwezig bent bij het openingsconcert.

 

Let op, maak nog snel gebruik van onze voordelige series voor het nieuwe seizoen!

Ook dit jaar brengen wij u in de gelegenheid om een aantal concerten tegen een gunstig tarief te bezoeken. Dit seizoen brengen wij vijf series:

serie calefax
Wij durven het best hardop te zeggen: Calefax is 's werelds beste rietkwintet! Virtuoos spel, briljante arrangementen en een ontspannen spannende podiumpresentatie. In de serie calefax kunt u al voor € 75,- genieten van wel liefst 4 concerten. 

serie amsterdam sinfonietta
Het huisensemble van de Stadsgehoorzaal, het enige professionele strijkorkest van Nederland brengt dit jaar 'onze' Liza Ferschtman mee, maar ook de duivelskunstenaar Ray Chen en het fantastische jonge talent Beatrice Rana. In deze serie kunt u 3 ensembles + 3 inleidingen bijwonen voor € 75,-.

serie nieuwe philharmonie
Dirigent Johannes Leertouwer laat met Nederlands jongste symfonie-orkest horen hoe getalenteerd ze zijn. Een programma van Bach tot Prokofjev én voor alle leeftijden. Wij bieden u graag de mogelijkheid om 4 concerten van de Nieuwe Philharmonie bij te wonen voor € 90,-.

serie koffieconcerten
Begin uw zondag met de beste muziek bij het mooiste uitzicht. Onze koffieconcerten zijn ook in serie te boeken. Aan u de keuze of u wenst te gaan voor:
4 koffieconcerten
6 koffieconcerten
8 koffieconcerten

serie kamermuziek
Stel uw eigen serie samen. Selecteer uw kamermuziekconcerten in de Aalmarktzaal. Uw heeft de keuze uit:
4 kamermuziekconcerten
6 kamermuziekconcerten
8 kamermuziekconcerten

 

Bekijk hier het volledige klassieke programma.