Online Brochure

Beleef theater voor iedereen!

Theater is voor iedereen om te beleven. Of je nu jong of oud bent en wat je achtergrond, afkomst of woonplaats ook is. In het theater word je blij of juist ontroerd, laat je je meevoeren in wat je al kent… óf je ontdekt wat er nog meer is, ver voorbij je eigen wereld en je eigen grenzen.

Met trots presenteren wij onze eerste online brochure. In deze brochure vind je het programma van de Leidse Schouwburg, de Stadsgehoorzaal en Theater Ins Blau van september t/m december 2020.

Bekijk de online brochure


Waarom een online brochure? In deze digitale brochure kunnen we meteen informatie aanpassen als voorstellingen of concerten niet doorgaan of verplaatst worden vanwege corona – met de gedrukte brochure kan dat niet. Neem een kijkje in onze online brochure en zie wat voor moois er bij ons te beleven is.

Onze Ambassadeurs
Anneleen, Amal, Aquilla, Bastiaan, Brigitte, Coen, Debora, Iris, Jesse, Jim, Maaike, Maarten, Mariska, Mus en Saskia: deze vijftien Leidenaren hebben we gevraagd om ambassadeur te zijn voor onze theaters en dit jaar te poseren voor onze brochure. Gewone Leidenaren, zoals jij en wij, met als overeenkomst dat ze allemaal houden van wat er in onze theaters te beleven is. In deze coronacrisis is alles anders, ook bij ons. We hebben graag dat zoveel mogelijk mensen genieten van onze voorstellingen en concerten, maar dat is in verband met corona niet veilig. We hebben er alles aan gedaan om jullie tóch te kunnen ontvangen: je hoeft je geen zorgen te maken over je veiligheid, want iedereen kan op veilige anderhalve meter afstand van elkaar zitten. Voorlopig hebben we daarom geen volle zalen, maar we hebben wel een vol programma om van te genieten. Net even anders, maar toch vertrouwd.