Korting voor klassiek, dans en toneel!

BisBisBis!-voordeel, Hoor-bij-ons-Pas en Studentenkorting

Met de kortingsacties Bis!Bis!Bis! en Hoor bij ons! kun je met voordelige prijzen naar jouw favoriete voorstellingen of juist avontuurlijk iets nieuws uitproberen. Geniet van dit nieuwe theater- en concertseizoen met korting! 

Bis!Bis!Bis! 

Bis! Bis! Bis! is wat je roept als je méér wilt aan het einde van een voorstelling. Nog meer mooi toneel en geweldige dans, dat inspireert, alarmeert en reflecteert, is iets wat we je graag willen bieden met de BisBisBis!-pas. De BIS-gezelschappen zijn de gesubsidieerde makers en organisaties die bekend staan om hun hoge artistieke en inhoudelijke kwaliteit, maatschappelijke waarde en vernieuwingszin. Wij bieden deze BIS-gezelschappen een podium en laten je graag kennismaken met hen.

Bij aankoop van kaarten voor minimaal drie BIS-voorstellingen krijg je €5 korting per kaartje per voorstelling. Lees meer over deze kortingsactie op deze pagina.


Hoor-bij-ons! Voordeelpas

De Hoor-bij-ons-pas is het leven ingeroepen om keuzestress te voorkomen en om jou te laten genieten van veel mooie concerten. Wij vinden het erg leuk als je onze prachtige klassieke ochtenden, middagen en avonden bezoekt. Daarom geven we je korting als je vaker komt: bij aankoop van van minimaal vier Hoor-bij-ons-concerten krijg je €5 korting per kaartje per concert. De korting geldt ook voor concerten die later dit jaar in de verkoop gaan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is eenmalig minimaal vier Hoor-bij-ons-concerten in één keer bestellen met jouw ‘Mijn theater’-account. Op de pagina van het concert staat aangegeven of het concert een Hoor-bij-ons-concert is. Lees meer.

Studentenkorting

Studeer je in Leiden (of elders) en vind je het leuk om je zo nu en dan lekker onder te dompelen in cultuur? Laat je meevoeren door een avontuurlijk toneelstuk, laat dansers je inspireren, lach bij aanstormend cabarettalent of bij al superbekende cabaretiers en geniet van (klassieke) muziek. Je kunt bij ons zoveel beleven, en ook nog eens voor een speciaal tarief! Bekijk het gehele programma. 

Er bestaan verschillende acties voor studenten die gelden voor studenten t/m 25 jaar bij vertoon van een geldige collegekaart:
Ten eerste het Last minute Studententarief: op bijna alle voorstellingen en concerten geldt de last minute studentenprijs van €10. Kaarten zijn op de dag van de voorstelling of het concert vanaf acht uur voor aanvang te bestellen, online of aan de kassa. 

Ten tweede het speciale studententarief voor klassieke concerten. Hou je van klassieke muziek of wil je het graag ontdekken? Goed nieuws, want in de Stadsgehoorzaal kun je als student voor slechts €10 naar een klassiek concert! 

Let op! Je kunt de kortingsprijs pas kiezen in stap 4 van het bestelproces.