Kaartverkoop seizoen 2019 | 2020

In september gaan we van start met het nieuwe seizoen!

Het nieuwe programma staat sinds 1 mei online, de nieuwe brochure is af te halen bij de Stadsgehoorzaal.

 

Op vrijdag 20 september om 20.15 uur staat als eerst het Nieuwe Philharmonie orkest o.l.v. Johannes Leertouwer & Paolo Giacometti geprogrammeerd. Kom luisteren naar deel 1 van de verrassende uitkomsten van de ontdekkingstocht van Johannes Leertouwer! Op het programma Brahms' Eerste Pianoconcert met Paolo Giacometti aan de (historische) vleugel en de Eerste Symfonie. Klik hier om uw kaarten te bestellen. Voorafgaand aan dit concert vindt een inleiding plaats. De inleiding is gratis, maar reserveren is verplicht. Tijdens het bestellen van kaarten kunt u ook reserveren voor de inleiding.

 

Ook zijn er nog kaarten beschikbaar voor Showponies 2 (try-out) van De Alex Klaassen Revue op zaterdag 28 september om 20.15 uur en zondag 29 september om 14.30 uur. In deze voorstelling staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Klik hier om uw kaarten te bestellen.

 

Kunt u niet wachten tot het nieuwe seizoen bij ons begint? Dan staan PS|theater & Het Nieuw Utrechts Toneel op woensdag 11 t/m zaterdag 14 september om 18.00 uur en op zondag 15 september om 16.00 uur met de voorstelling Grens in het Park Matilo. Klik hier om uw kaarten voor de woensdag, donderdag en zondag te bestellen. Klik hier om uw kaarten voor de vrijdag en zaterdag te bestellen.


Online
U kunt uw kaarten het makkelijkst en het snelst bestellen via onze website. De website is 24 uur per dag beschikbaar via uw pc, tablet of smartphone. Op de website kunt u gemakkelijk zelf uw plaats kiezen via de zaalplattegrond.
Betalen kan gemakkelijk via IDEAL maar ook met creditcard en Podium Cadeaukaart. Uw toegangsbewijs kunt u vervolgens zelf printen, per post opgestuurd krijgen (€3,00 verzendkosten per bestelling) of u kunt deze afhalen bij de informatie- en kaartverkoopbalie. U kunt ook uw toegangsbewijs laten zien op uw smartphone.

Telefonisch
Kaarten zijn natuurlijk ook telefonisch te reserveren! Van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 uur en 18.00 uur kunt u ons bereiken via 071 516 3881.

Deze kaarten kunt u direct betalen met IDEAL via een betaallink die wij u per e-mail toesturen. Ook is het mogelijk om uw kaarten binnen zeven dagen te betalen bij de kassa. Maakt u op kortere termijn een reservering, dan zullen de kaarten tot 30 minuten voor aanvang voor u gereserveerd blijven.

Informatie- en kaartverkoopbalie
Ziet u ons liever persoonlijk als u uw kaarten koopt? De informatie- en kaartverkoopbalie (Breestraat 60) is van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur geopend. De kassa is daarnaast 45 minuten voor aanvang van een voorstelling of concert op de betreffende locatie geopend. Onze medewerkers adviseren u graag over de mooiste plaatsen en bijzondere voorstellingen.

 

LET OP: In de zomermaanden juli en augustus staan geen voorstellingen of concerten geprogrammeerd. De afdeling Kaartverkoop & Informatie heeft daarom aangepaste openingstijden.
van zaterdag 20 juli tot en met zondag 11 augustus is de gehele entreefoyer, inclusief de kaartverkoopbalie, gesloten en zijn wij enkel telefonisch of per mail te bereiken.

Je kunt op dinsdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 13.00 uur terecht bij een van onze kaartverkoopmedewerkers. De afdeling Kaartverkoop is deze momenten telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 071 - 516 38 81. 

 


Aan de kassa kunt u betalen met PIN, creditcard en Podium Cadeaukaart. Het is niet mogelijk contant te betalen.

U betaalt € 2,50 administratiekosten per bestelling. Voor kaarten onder de € 10,- worden geen administratiekosten in rekening gebracht.