Hoor bij ons!

Klassieke muziek

Klassieke muziek is fantastisch om naar te luisteren.

Susanne Lammers, onze klassiek programmeur, heeft haar uiterste best gedaan om u te kunnen laten genieten van het moois dat klassieke muziek heet. Graag lichten wij vast een tipje van de sluier op uit het nieuwe aanbod!

Het rijpe Trio Shaham Erez Wallfisch komen drie keer naar de Stadsgehoorzaal, waarbij zij drie verschillende Beethoven Piano-trio programma's spelen. Amsterdam Sinfonietta brengt ook dit seizoen meerdere keren een bezoek. Wij kijken erg uit naar de komst samen met Arthur en Lucas Jussen. Het grotere werk!

Uiteraard mag een volledig kamermuziekweekend niet ontbreken. Thomas Oliemans & Paolo Giacometti spelen dit weekend Schuberts Müllerin & Winterreise. Een reis langs de toppen van de Duitse Romantiek.

Ook aan de kinderen is gedacht. Want jong geleerd...
Tijdens deze klassieke concerten mogen de kinderen meedoen, meeleven en mee leren. Een unieke ervaring!

Dit is slechts een greep uit het totale aanbod aan pracht. Via deze link kunt u alle klassieke concerten in de Stadsgehoorzaal bekijken. Wij hopen van harte dat u geniet van de mooie concerten de komende periode. Want u hoort bij ons!

Start kaartverkoop

Bent u vriend van de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal? Dan kunt u op zaterdag 2 maart om 13.00 uur uw kaarten kopen. Via deze link kunt u na het invoeren van het e-mailadres dat bij ons bekend is, uw kaarten met voorrang bestellen.
Bent u geen vriend? Dan kunt u een week later, op 9 maart om 13.00 uur, uw kaarten bemachtigen.