Grand Café Van 't Huis is open!

Kom genieten op het terras in het Catharinahof!

Terwijl de theaterwereld op het moment op zijn kop staat en wij in onze zalen al maanden geen bezoeker hebben mogen ontvangen, zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met het organiseren van livestreams, bingoavonden en het brengen van theater thuis via de Cultuursnacks.

Maar nu mogen wij met trots aankondigen dat Grand Café Van ’t Huis open is!

Van ’t Huis… waan je even ver weg van huis, in een prachtige hof die historie, inspiratie én vakantie in Leiden ademt. Een plek die als een goed bewaard geheim is. Als een geheim dat je met iedereen wil delen, maar ook voor jezelf wil houden. Waan je even ver weg van alles, middenin het bruisend hart van Leiden. Kom genieten op een plek waar cultuur en gastvrijheid samenkomen. Waar je de sfeer van theater voelt, en de beleving van gastvriendelijkheid.

In het centrum van Leiden, middenin het culturele hart, ligt het Catharinahof. Een hof met tuin, ooit de binnenplaats van een middeleeuws gasthuis. Nu een paradijselijke binnentuin met daaraan drie horecagelegenheden. Grand Café Van ’t Huis opent vanuit de Stadsgehoorzaal zijn deuren!

Grand Café Van ’t Huis is de plek waar gastvrijheid en cultuur samenkomen. Ontstaan uit cultureel ondernemerschap, uit de samenwerking en gedrevenheid van twee innoverende organisaties: Stadsbrouwhuis en de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal.

Samen zetten zij de schouders onder Van ’t Huis. Om cultuur en horeca een toekomst samen te bieden. De medewerkers van beide organisaties doen er alles aan om de deur naar cultuur open te houden en lokale makers te ondersteunen – of dat nu gaat om ambachtelijke spijzen of om lokale (podium)kunstenaars. De menukaart is samengesteld uit lokale producten en het bier is gebrouwen door het Stadsbrouwhuis. De sfeer creëren we samen, met jou!

Van ’t Huis, voel je thuis. 

Openingstijden:
Donderdag: 15.00 – 23.00 uur
Vrijdag: 15.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 23.00 uur
Zondag: 12.00 – 23.00 uur

Reserveer nu een tafel op de website van Grand Café Van 't Huis of kom even langs om op het terras met een koel drankje lekker in de zon te zitten.

Op de hoogte blijven? Volg Van 't Huis op Facebook en Instagram.