Wij kijken vooruit...

Laat je inspireren door de Stadsgehoorzaal.

Ondanks de Corona crisis wordt er bij de afdeling Sales en Events nog steeds hard gewerkt aan alle evenementen die er voor de rest van het jaar gepland staan. Er komt immers een moment dat we wel weer met zijn allen bij elkaar mogen zijn en kunnen genieten van een gezellig evenement of congres.

De voorbereidingen voor een evenement starten natuurlijk al geruime tijd van te voren en vergen veel planning en overleg, onze eventmanagers gaan dus ook gewoon gestaag door. Eventmanagers staan zij aan zij met de opdrachtgever. Als belangrijke schakel in het proces ontzorgen ze de opdrachtgever en dragen ze bij na het realiseren van een succesvol evenement.

Mochten je gedachten toch al uitgaan naar een evenement later dit jaar, laat het ons weten zodat wij alvast voor je aan de slag kunnen. Denk daarbij aan een leuke personeels (zomer)borrel of BBQ in de Catharina tuin, een (product)presentatie, een najaarsevent of zelfs al een leuke kerstborrel of diner.

Ontdek onze ruimtes:
De Grote Zaal is perfect voor een plenaire sessie van 800 man, maar maak je hem gelijkvloers je kunt er ook met 300 gasten in stijl dineren.

De Breezaal, de minst gerenoveerde ruimte – en daardoor het meest authentiek – heeft een vlakke vloer. Hiermee is deze zaal zeer geschikt voor een intieme borrel, een heerlijk diner of een spetterend feest.

In de Aalmarktzaal kun je bijvoorbeeld je product presenteren of een presentatie houden voor zo'n 300 man.

De drie grote zalen zijn uiteraard te combineren met kleinere zalen en foyers. Ideaal voor je congres, beurs of relatie-evenement. En wist je dat de Stadsgehoorzaal ook de trotse eigenaar is van een heuse binnentuin? Hoe heerlijk is dat!

 

Geïnteresseerd? Je kunt ons bereiken via de website of via de mail sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl