Win de hele maand prijzen: Advent On Stage!

Bekende artiesten tellen af van 1 december tot Kerst

In Advent On Stage vuren we iedere dag spannende vragen op bekende artiesten af en openen zij een gouden envelop met een te gekke prijs. Van kaartjes voor voorstellingen of concerten tot VIP treatments, kortingen en bierproeverijen. Volg ons op facebook en instagram en maak elke dag tot Kerst kans op toffe prijzen!

 

Op zaterdag 1 december begint de advent. Vanaf die dag start ook Advent on Stage, een gloednieuw social media evenement bij Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal. Bekende artiesten, acteurs, cabaretiers en musici delen dan iedere dag, tot aan Kerstavond, op Facebook en Instagram namens de twee podiumhuizen een bijzonder cadeau uit.

Vierentwintig enveloppen hangen in de kerstbomen van de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal. De Leidse cabaretier Jochem Myjer trapt Advent on Stage af. Daarna openen Peter Pannekoek, Arie & Silverster, Jandino, Harrie Jekkers, dirigent Johannes Leertouwer, Rop Verheijen, Kees Hulst, Diederik Jekel, leden van het Residentie Orkest en nog vele anderen iedere dag in december één van deze enveloppen.

In die envelop zitten bijzondere en verrassende decembercadeaus. Van een VIP-treatment bij een voorstelling naar keuze tot vrijkaarten voor onder andere het Leids Cabaret Festival, Theo Maassen en Blaudzun en passe-partouts voor het kamermuziekweekend Quartetto di Cremona. Unieke cadeaus zijn ook het gebruik maken van de Leidse Schouwburg als locatie voor trouwfoto’s en het  meelopen met de technische ploeg achter de schermen bij een voorstelling.

De artiesten geven niet alleen een prijs weg, ze vertellen ook wat de volgers op social media ervoor moeten doen. En zij vertellen zelf hoe zij de decembermaand met Sinterklaas en Kerst vieren.

De video’s waarin de artiesten en musici de enveloppen openen en de cadeaus presenteren zijn te zien op de volgende social media kanalen: 

Facebook @LeidseSchouwburg

Facebook @StadsgehoorzaalLeiden

Instagram Leidse Schouwburg

Instagram Stadsgehoorzaal Leiden

Door bijvoorbeeld te reageren, te liken of te delen maken volgers kans op de advent cadeaus.

 

Bekijk hier alvast een preview!