Meewerkend bedrijfsleider Grand Café Van 't Huis (m/v)


Ontstaan uit cultureel ondernemerschap, uit de samenwerking en gedrevenheid van twee innoverende organisaties: Stadsbrouwhuis Leiden en de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal Leiden. Samen zetten zij de schouders onder Van ’t Huis. Om cultuur en horeca een toekomst samen te bieden. De medewerkers van beide organisaties doen er alles aan om de deur naar cultuur open te houden en lokale makers te ondersteunen – of dat nu gaat om ambachtelijke spijzen of (podium-)kunstenaars.

Grandcafé Van ’t Huis is verbonden aan de Stadsgehoorzaal Leiden, opgezet als doel om cultuur te ondersteunen, maar ook de lokale ondernemer.

Voor het verder uitbouwen en optimaliseren van ons nieuwe horeca-concept zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en gastvrije:

Meewerkend bedrijfsleider (m/v)
circa 36 uur per week

 

Wij zoeken jou als jij een ‘hands on’ manager bent. Je bent loyaal, bezit een flinke dosis humor en je kunt professionaliteit goed met gezelligheid combineren zowel naar de gasten als naar je medewerkers toe. Jouw mensenkennis en empathisch vermogen is dik in orde: je voelt goed aan wie je voor je hebt, hoe de persoon aan te spreken en wat er van je wordt verwacht. Upselling is een sport voor je en met plezier draag je jouw kennis over aan je collega’s. Jij weet je medewerkers te enthousiasmeren, te motiveren en het beste uit zichzelf te halen. Je bent een opgewekte persoonlijkheid en je bent kritisch naar jezelf en je medewerkers toe.

Het verder uitbouwen en optimaliseren van ons Grand Café van ’t Huis is jouw eerste prioriteit. Op de werkvloer ben je verantwoordelijk voor de operatie en het aansturen van de medewerkers van het café. Jij instrueert, motiveert (en controleert waar nodig) jouw medewerkers van die dag zodat onze gasten tevreden zijn en blijven. Je werkt mee en hebt daardoor goed overzicht over het geheel. Je ziet knelpunten en lost deze op. Jij bent de spil waardoor alles op rolletjes loopt en die ervoor zorgt dat onze gasten weer graag terugkomen! Ook ben je verantwoordelijk voor het rooster van de bediening en de keuken, je handelt de kas af en houdt deze op orde en je monitort de voorraad en bestellingen. Je maakt deel uit van een hecht team van supervisors dat zelfstandig de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van onze voorstellingen en kleinschalige evenementen draagt.

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar jou als jij flexibel, positief en kritisch bent, kritisch naar jezelf en je medewerkers bent. Heb jij het echte horecabloed, heb jij minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare ervaring als leidinggevende binnen de horeca en durf jij deze mooie uitdaging aan? Wacht dan niet langer reageer hieronder en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie! 

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie bij een nieuwe opkomende hotspot, Grand Café Van ’t Huis;
  • Een leuke club collega’s en een gezellig en gedreven team;
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Het betreft een functie voor circa 36 uur per week. Het salaris is conform cao Nederlandse Podia (schaal 6);
  • Flexibele werkdagen en -tijden;
  • Gratis toegang tot onze voorstellingen en concerten!


Heb je interesse?
Neem dan contact op met Kimberly Zwart, coördinator hospitality, via kimberleyzwart@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of 06 2494 8556

Ben je enthousiast over deze functie? 
Solliciteer meteen en stuur jouw sollicitatie – voorzien van motivatie, CV en foto – zo spoedig mogelijk, naar hr@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl ter attentie van Sandra Lagendijk, officemanager. De sluitingsdatum is 20 september 2021.

Selectieprocedure
De procedure zal bestaan uit twee gespreksrondes.