Leids Cabaret Festival 2019

Een week lang lachen in de Leidse Schouwburg

Het Leids Cabaret Festival komt er weer aan! Van 11 t/m 16 februari kan je een week lang lachen in de Leidse Schouwburg. Na legio aanmeldingen, audities en een workshopweekend met professionele regisseurs presenteert het Leids Cabaret Festival op 11 en 12 februari de acht deelnemers van de 41e editie. Deze acht deelnemers strijden om een plek op de halve finale, die op donderdag 14 februari plaatsvindt. Uiteindelijk blijven de drie beste acts over, die op zaterdag 16 februari strijden om de felbegeerde jury- én publieksprijs.

Grote namen als Najib Amhali, Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen begonnen ooit bij 'Het Leids'. Je ontdekt deze week de nieuwe namen van de cabaretwereld!

Kaarten voor alle dagen zijn nu te koop.

Let op: door grote belangstelling voor de kaarten van het BNNVARA Leids Cabaret Festival en toeloop op onze ticket-site zijn sommige reserveringen vastgelopen en niet omgezet in een definitieve boeking. Alléén als u kaarten heeft gekocht en de betaling via de betaallink heeft gedaan, zijn uw kaarten definitief. In andere gevallen is uw reservering mogelijk komen te vervallen. Controleer daarom svp uw bankrekening om te verifiëren of uw reservering is omgezet in definitieve kaarten.

Heeft u geen betaling kunnen doen, dan dient u opnieuw uw kaarten aan te schaffen en raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met onze afdeling Kaartverkoop, van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur via 071 516 3881. Onze excuses voor het ongemak!