Beleef Kerst bij ons!

De dagen worden korter en het wordt steeds kouder in Nederland: perfect weer voor een bezoek aan het theater. Ook dit jaar hebben we verschillende kerstvoorstellingen en concerten op het programma  staan. Voor iedereen wat wils: vrolijke voorstellingen voor de hele familie, de allerleukste kerstvoorstellingen en hilarische oudejaarsconferences. Voor iedereen die zo snel mogelijk dit bizarre jaar wil afsluiten!

Familievoorstellingen in de kerstvakantie

Wat is er leuker in de kerstvakantie dan met het hele gezin naar het theater gaan? Deze voorstellingen garanderen een vrolijke middag! Een hilarische avond vol mislukte plannen bij Op Sterk Water - De Hoe Overleef Ik De Kerst Show (7+) of een live reality spelshow over wat het betekent om een echte jongen te zijn in De Grote Red Je Reet Show (6+) van MAAS theater en dans. Of misschien is De waanzinnige Boomhut van 52 verdiepingen van Meneer Monster wel helemaal iets voor jou: een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Voor de iets kleinere kinderen is er het Kinderkerstpopconcert (2+) waarin de kerstboom dansend versierd wordt en we met z'n allen meezingen met de leukste kerstliedjes. Of kom kijken naar het eeuwenoude sprookje De drie biggetjes en het wolfspak (4+) met veel dans, muziek en verkleedpartijen.

Kerstconcerten en -voorstellingen

Laat onderstaande voorstellingen je helemaal in kerstsferen brengen!

Kerst in Italiaanse sferen met Ciconia Consort & Lavinia Meijer - Italiaanse Kerst: Corelli, Mascagni, Eindaudi of het klassieke verhaal van Charles Dickens wordt tot leven gebracht door Britse verhalenverteller Ashley Ramsden - A Christmas Carol (Let op: in het Engels.). 

Een jaarlijks terugkerende klassieker is de Messiah - Nieuwe Philharmonie o.l.v. Johannes Leertouwer Dit jaar op kerstavond met als hoogtepunt het glorieuze Hallelujah. Of haal je hart op bij de feel-good show van The Soul Diva's - The Soul of Christmas, speciaal voor liefhebbers van soul en swingen.

En vooruit... we smokkelen ook het nieuwjaarsconcert Ensemble 150: Daniel Rowland & Friends - Van Schubert tot Piazzolla nog even in de categorie 'Kerstvoorstellingen'. Een voorstelling met instinctieve programma's waarin onverwachte combinaties elkaar op scherp zetten.

Oudejaarsconferences

Naast de kerstvoorstellingen staan er dit jaar ook weer een aantal oudejaarsconferences bij ons op het programma die je niet wilt missen! Wat dacht je van Het Jansen Vaccin van Dolf Jansen? Of Sjaak Bral, met Vaarwel 2021? Of misschien is Javier Guzman's oudejaarsconference meer aan jou besteed? Ze beloven allemaal met een lach het oude jaar uit te luiden!