Info voor gezelschappen

Bereikbaarheid Leidse Schouwburg

Laden en lossen

Het adres van de laad en los is Caeciliastraat in Leiden. Dit adres heeft geen huisnummer, maar de Leidse Balletschool iets verderop in de straat heeft huisnummer 18. Om gebruik te kunnen maken van gelijkvloerse laad- en losvoorziening is het zaak dat de chauffeur op de Lange Mare achterwaarts de Caeciliastraat indraait. Keren kan bij de Spar. Wij hebben een sleutel voor de palen op het laad en los vak. Vanaf een half uur voor de aanvang van de bouw is er iemand aanwezig om de palen te laten zakken. We hebben 1 parkeerontheffing voor buiten, deze is bestemd voor een vrachtwagen.

Parkeren

Parkeren kan in de parkeergarage van Dirk van den Broek aan de Lange Gracht 3, op 300m lopen afstand van de Leidse Schouwburg. Wij hebben een uitrijkaart voor deze garage voor onze bespelers/huurders tegen het gereduceerde tarief van €6,05. De garage sluit in principe een uur na einde voorstelling. Een andere mogelijkheid is te parkeren op een parkeerplaats in de stegen rondom de Leidse Schouwburg of aan de gracht. Met een dagkaart kan je ook op een vergunninghouderplaats staan, deze kost €12,70.


Bereikbaarheid Stadsgehoorzaal en Aalmarktzaal

Laden en lossen

Het adres van de laad en los is Aalmarkt 7 te Leiden. Let op met gebruik van navigatieapparatuur! Gebruik bij invoering Apothekersdijk 38 als adres. Eenmaal daar aangekomen ga je over de Kippenbrug naar links. Na 50 meter bevind je je voor onze deur. Voor beide zalen is de laad- en losplek aan de Aalmarkt 7. De expeditie bevindt zich achter de rode deur (zie tekening). Er kan hooguit 1 megatrailer binnen staan.

We hebben 1 parkeerontheffing voor buiten, deze is bestemd voor een vrachtwagen. De expeditie is niet bedoeld voor personenauto’s.

Parkeren

Personenauto’s kunnen op de Aalmarkt parkeren. Met een dagkaart kan je ook op een vergunninghouderplaats staan, deze kost €12,70.
Ook is er mogelijkheid om te parkeren aan de Haagweg. http://stadsparkeerplan.com/