Zalen Stadsgehoorzaal

Kom binnen

De meterslange open pui van de Stadsgehoorzaal aan de Breestraat is een uitnodiging op zich. Kom binnen! Concertbezoekers, voorbijgangers, maar ook deelnemers aan congressen en evenementen. De Stadsgehoorzaal is dé locatie voor bijeenkomsten van 5 tot wel 1.500 gasten. U wordt waarschijnlijk onmiddellijk verliefd op de 19e eeuwse Grote Zaal. Geroemd om zijn akoestiek, praktisch vanwege de verstelbare vloer en stoelen die eenvoudig weggezet kunnen worden. De Grote Zaal (tot 838 bezoekers) is dus niet alleen geschikt voor congressen en concerten, maar ook voor beurzen en grote feesten. En er is meer!

Breezaal

De klassieke Breezaal (in theateropstelling tot 250 personen) is uitstekend te gebruiken voor diners, debatten en afstudeerborrels. Deze ruimte heeft een bar en een podium.

Aalmarktzaal

Waarom de Aalmarktzaal, aan de achterzijde van de Grote Zaal met uitzicht op de Rijn, ook wel gouden zaal wordt genoemd, ontdekt u al snel. De zaal biedt plaats aan 349 personen. Lezing, seminar, productpresentatie of concert? Kom naar de Aalmarktzaal!

Huur de hele Stadsgehoorzaal

Kan dat? Ja, dat kan! Alle zalen en foyers kunnen aan elkaar worden verbonden tot één grote locatie. Festival, grote conferentie? Zoek niet verder. De maximale capaciteit van de Stadsgehoorzaal bedraagt 1.500 mensen. Die kunnen rekenen op de modernste faciliteiten. En onze huiscateraars zorgen ervoor dat het uw gasten ook op culinair gebied aan niets ontbreekt.

In beeld

Bekijk hier de 360°-foto van de Stadsgehoorzaal.

Rijke geschiedenis

Meer weten over de geschiedenis van Stadsgehoorzaal? Klik hier.