Green Key Gold

Goud voor duurzaamheid 

Maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen. Heel gewoon voor Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal. We werken uitsluitend met ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen en materialen, zamelen afval gescheiden in en selecteren leveranciers volgens MVO-normen. Het resultaat? Als derde organisatie in Leiden behaalden we het Gouden Green Key Certificaat. Daar zijn we trots op. 

Internationaal keurmerk 

Green Key is het internationaal keurmerk voor bedrijven die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het certificaat wordt toegekend in de categorieën brons, zilver of goud.  

400 x led 

We nemen ook minder voor de hand liggende maatregelen om het milieu te ontzien. Denk aan het gebruik van milieuvriendelijk (FSC) papier en het reguleren van inkomende netspanning. Dat laatste levert grote energiebesparingen op en verlengt de levensduur van elektrische apparaten aanzienlijk. Heel blij zijn we met het feit dat alle vierhonderd lichtpunten in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal zijn vervangen door ledverlichting. Ook maken we gebruik van groene stroom en CO2 gecompenseerd gas.

Puur biologisch 

Koffie en thee? Zijn van biologische oorsprong. De keuze uit een biologische menukaart voor congresbezoekers? Vanzelfsprekend. Logisch dat we blij zijn dat Green Key onze inspanningen op het vlak van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen erkent met het gouden certificaat. Kijk hier voor meer informatie over Green Key.