Grand Café Van 't Huis

Kom genieten van lunch, diner en live-muziek!

Een plek waar gastvrijheid en cultuur samenkomen. Paradijselijke binnentuin met heerlijk terras, middenin het bruisend centrum van Leiden.

Het is mogelijk om een reservering te maken voor lunch of diner, binnen in ons Grand Café. Hier zijn maximaal 70 zitplaatsen. Voor het terras hoef je niet te reserveren: kom gezellig langs in het Catharinahof om te zien of er nog plaats is!

Over ons
Cultureel ondernemerschap en gastvrijheid komen samen in ons nieuwe Grand Café van 't Huis. Het doel? Het ondersteunen van cultuur én lokale ondernemers. Samen met het Stadsbrouwhuis zetten wij de schouders onder Van ’t Huis. Om cultuur en horeca een toekomst samen te bieden. De medewerkers van beide organisaties doen er alles aan om de deur naar cultuur open te houden en lokale makers te ondersteunen – of dat nu gaat om ambachtelijke spijzen of om lokale (podium)kunstenaars. De menukaart is samengesteld uit lokale producten en het bier is gebrouwen door het Stadsbrouwhuis. De sfeer creëren we samen, met jou!

Live-muziek
Bijna elke donderdag, vrijdag en zaterdag is er live-muziek in Grand Café Van 't Huis.
Elke donderdag kun je komen luisteren naar Leidse Geluiden; een nieuw initiatief van diverse Leidse muzikanten om zich te verenigen in een collectief.

Op de hoogte blijven? Volg Van 't Huis op Facebook en Instagram.

Openingstijden Grand Café Van 't Huis

Je kunt Grand Café Van 't Huis vinden in de Catharinahof achter de Stadsgehoorzaal (ingang via Catharinasteeg).

Donderdag: 11.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 11.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 11.00 – 22.00 uur
Zondag: 11.00 – 18.00 uur 

Momenteel zijn we helaas vanwege de corona-maatregelen gesloten.

Reserveren of heeft u vragen? info@grandcafevanthuis.nl of via 06 84102054