Grand Café Van 't Huis

In de Catharinahof bij de Stadsgehoorzaal

In juli 2020 presenteerde de Stadsgehoorzaal: Grand Café Van 't Huis. Onze Catharinafoyer en tuin zijn volledig omgebouwd naar een prachtig nieuw Grand Café middenin het culturele hart van Leiden.

Cultureel ondernemerschap en gastvrijheid komen samen in ons nieuwe Grand Café Van 't Huis. Het doel? Het ondersteunen van cultuur én lokale ondernemers. Samen met het Stadsbrouwhuis zetten wij de schouders onder Van ’t Huis. Om cultuur en horeca een toekomst samen te bieden. De medewerkers van beide organisaties doen er alles aan om de deur naar cultuur open te houden en lokale makers te ondersteunen – of dat nu gaat om ambachtelijke spijzen of om lokale (podium)kunstenaars. De menukaart is samengesteld uit lokale producten en het bier is gebrouwen door het Stadsbrouwhuis. De sfeer creëren we samen, met jou!

Het Grand Café biedt naast een prachtige plek om te genieten van cultuur en lokale producten, ook een uitstekende ruimte voor bijeenkomsten of borrels tot 50 personen. Ontdek ons borrelarrangement. Vanaf €15,- p.p.p.u heeft u een basis borrelarrangement. Geniet met uw gasten van ons zonnige terras met mogelijkheid tot live-muziek. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Ellen of Nadia op 071 516 2433 en via sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.

 

Op de hoogte blijven? Volg Van 't Huis op Facebook en Instagram.