Festivalweekend Brexit

Daniel Rowland & friends

29 maart 2019 is de dag die de Britten hebben bepaald voor hun vertrek uit de EU. Wie snapt beter wat de Brexit betekent dan de Nederlands Engelsman Daniel Rowland? De primarius van het Brodsky Quartet stelde speciaal voor ons een weekend samen, waarin hij zijn favoriete Engelse en Continentale muziek laat horen. Hoe de vastelanders de Engelsen beïnvloedden, het Engelse muziekleven mede vorm gaven en verrijkten.

Hij brengt daarvoor zijn beste vrienden mee: het Brodsky Quartet, vanzelfsprekend, maar ook Joel Waterman (altviool) Natacha Kudritskaya (piano), Zoran Markovic (contrabas) , Maja Bogdanovic (cello), Niek Kleinjan (slagwerk), Victoire Bunel (mezzosopraan) en drie viool-toptalenten uit Daniels klas aan het Royal College of Music: Maja Horvat, Asia Jimenez Anton de Vez en Maren Bosma.

U kunt alle concerten bezoeken met een passe-partout voor €60. Dit passe-partout is te bestellen via 071 - 516 3881. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur. 

Let op: een passe-partout aanschaffen met de kortingscode van de NRC aanbieding, kan alleen telefonisch. Neemt u in dat geval contact op met de kassa: 071 516 38 81 (openingstijden van ma t/m za van 13.00 tot 18.00 uur).