Festivalweekend Brexit

Daniel Rowland & friends

29 maart 2019 is de dag die de Britten in eerste instantie hadden bepaald voor hun vertrek uit de EU. Ondanks dat deze datum is uitgesteld, gaat ons Brexit festivalweekend wél gewoon door.

Wie snapt beter wat de Brexit betekent dan de Nederlands Engelsman Daniel Rowland? De primarius van het Brodsky Quartet stelde speciaal voor ons een weekend samen, waarin hij zijn favoriete Engelse en Continentale muziek laat horen. Hoe de vastelanders de Engelsen beïnvloedden, het Engelse muziekleven mede vorm gaven en verrijkten. 

Hij brengt daarvoor zijn beste vrienden mee: het Brodsky Quartet, vanzelfsprekend, maar ook Joel Waterman (altviool) Natacha Kudritskaya (piano), Zoran Markovic (contrabas) , Maja Bogdanovic (cello), Victoire Bunel (mezzosopraan) en drie viool-toptalenten uit Daniels klas aan het Royal College of Music: Maja Horvat, Asia Jimenez Anton de Vez en Maren Bosma.

Daarnaast zal er op 30 maart tijdens Brexit & beverages aan de hand van Engelstalige flitscolleges van Matthew Broad, Joost Augusteijn and Patrick van den Berghe enig licht geworpen worden op iets wat misschien wel, sinds het ontstaan, de meeste belangrijke Europese politieke verandering ooit zou kunnen worden. Deze colleges worden gegeven tussen 13.30 en 15.30 uur en zijn gratis te bezoeken.

U kunt alle concerten bezoeken met een passe-partout voor €60*. Dit passe-partout is te bestellen via 071 - 516 3881. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur. 

*Let op: met ingang van 1 januari wordt er op de entreeprijs 3% extra BTW geheven.