Gala ZZ Leiden

 

Klant Stichting Eredivisie Basketball en DX Events Group
Bezoekersaantallen 150 genodigden
Locatie Grote Zaal in de Stadsgehoorzaal
Soort event Diner & feest

DE KLANT
Het gala van ZZ Leiden werd in opdracht van de Stichting Eredivisie Basketball georganiseerd door DX Events group. Het gala is een jaarlijks terugkerend evenement voor de businessclub, bestaande uit sponsoren en genodigden van de vereniging. Het is een high end  relatie-evenement met exclusieve gasten. Tijdens het gala worden er verschillende optredens verzorgd en is er een veiling voor het goede doel. Dit alles vindt plaats tijdens een luxe meer gangendiner.  Organisator Paul Louwers koos dit jaar voor de Grote Zaal in de Stadsgehoorzaal om het galadiner te huisvesten.  

 

  ‘Ik zocht een locatie met een goede uitstraling en een fijn
gevoel. De gasten moeten zich echt welkom voelen en de
locatie moet prachtig aangekleed zijn. De Grote zaal van de
Stadsgehoorzaal bleek ideaal en had precies de juiste sfeer
om de gasten te ontvangen.’
 

 

HET EVENT
Paul Louwers zocht een locatie met sfeer, die mooi aangekleed kon worden en chique gasten een mooie avond kon bezorgen.  Daarnaast moest het een podium hebben voor optredens van gerenommeerde artiesten. Hij zocht naar een prettige samenwerking tussen evenement en locatie. De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal kon een prachtige zaal bieden, die perfect aansloot op de wensen van de opdrachtgever. De samenwerking met de evenementmanager vooraf en tijdens het evenement verliep heel prettig en er werd goed meegedacht met de opdrachtgever op het gebied van prijs, catering en organisatie. Het diner viel goed in de smaak en de veiling leverde een mooi bedrag op. Al met al verliep de avond soepel en ging iedereen na een laatste drankje geïnspireerd weer huiswaarts.

 

 

‘De Stadsgehoorzaal heeft een enorm goede naam in Leiden
en onze gasten komen er graag naar toe. ’

 

 

HET RESULTAAT
Het resultaat was een mooi evenement, met een luxueuze sfeer, goed aangepast op de gasten van het galadiner. De catering was goed verzorgd en het entertainment had een mooie plaats op het evenement. De Stadsgehoorzaal had de prachtige uitstraling waar de organisatie naar op zoek was en sloot perfect aan op het doel van het evenement. Ook de samenwerking met de evenementmanager van de Stadsgehoorzaal verliep zeer goed. De gasten waren positief over het galadiner en de organisatie kijkt terug op een goed verzorgde en geslaagde editie van het gala van ZZ Leiden.

 

  ‘De locatie zag er heel goed uit en de samenwerking met het
team van de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal is ons heel
goed bevallen. Wij komen graag nog eens terug!’
 

 

red. Esther van der Vliet