Basware

 

Klant Basware
Bezoekersaantallen 20 internationale medewerkers
Locatie Het podium van de Leidse Schouwburg
Soort event Vergadering

DE KLANT
Basware is een groot, internationaal IT-bedrijf. Basware helpt bedrijven overal ter wereld bij het beheersen en terugdringen van kosten, het beheren van uitgaven en het opstellen van prognoses voor bedrijfsgroei. Het is belangrijk om te vergaderen, maar niet alle kantoren hebben genoeg capaciteit om grotere groepen te huisvesten. Aan Jörgen Hensgens de taak om een locatie buiten de deur te zoeken. Daarbij is het belangrijk dat het een inspirerende locatie is, die de Nederlandse cultuur goed laat zien. Dat geeft de vergadering een extra dimensie voor de internationale gasten, die  vaak naar deze vergaderingen komen. Jörgen koos voor de Leidse Schouwburg om zijn vergadering te houden.

 

  ‘Waar we in Finland naar een locatie gaan aan een meer en
met sauna, zoek ik hier naar een locatie die de Nederlandse
identiteit goed laat zien. De Leidse Schouwburg biedt daarvoor
ruimtes met de perfecte sfeer. ’
 

 

HET EVENT
Jörgen zocht een inspirerende locatie, die de Nederlandse cultuur goed kon laten zien aan zijn internationale gezelschap. Hij wilde graag een combinatie van cultuur en business. Naast de vergadering vroeg Jörgen daarom om een rondleiding door de stad en door de Schouwburg. Ook wilde hij graag een passende ontvangst voor zijn bijzondere gasten. In overleg met het team van de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal werd het podium van de Leidse Schouwburg gekozen als locatie.  Het podium kon ingedeeld worden in de gewenste opstelling. De vergadering werd ondersteund door de geplaatste flip-overs. Op de eerste dag stond er een working lunch op de planning, op de tweede dag een netwerklunch. Deze werden aangepast aan de internationale gasten. Tijdens de twee vergaderdagen heeft Basware in alle rust hun punten kunnen bespreken. 

 

  ‘De lunches werden goed aangepast aan het doel van het event
en mooi afgestemd op het gemêleerde gezelschap.’
 

 

HET RESULTAAT

Het resultaat was een inspirerende samenkomst, waarbij cultuur en business een goede balans vonden. De gasten hebben een mooi stukje Nederland kunnen zien en tegelijkertijd hun vergadering op een positieve manier kunnen uitvoeren. De internationaal georiënteerde lunches bevielen zeer goed. Ook de organisatie vanuit de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal was perfect geregeld. De gasten waren zeer enthousiast over Leiden en over de Schouwburg en willen de volgende vergadering graag terug komen. Basware keert binnenkort voor de derde keer terug naar de Leidse Schouwburg.

 

  ‘De inspirerende Leidse Schouwburg bleek perfect voor onze
vergadering. Het gezelschap heeft gevraagd of de volgende
vergadering weer in de Leidse Schouwburg plaats mag vinden.
Dat gaan we zeker doen!’
 

 

red. Esther van der Vliet