De kracht van de ontmoeting

Succesvol evenementen organiseren in een digitaal tijdperk

We leven in een digitaal tijdperk dat continu in beweging is; nieuwe technologieën vliegen ons om de oren en hebben de manier waarop we met elkaar communiceren voorgoed veranderd. Online databases aan onderzoeken, whitepapers en webinars domineren het internet; tienduizenden tutorials worden dagelijks geüpload op platforms als YouTube; een ‘kleine’ 6 miljard vragen wordt dagelijks aan Google gesteld. Alle kennis ligt online voor het oprapen, daarvoor zijn congressen en evenementen niet langer noodzakelijk.

Maar zolang digitalisering zich verder blijft uitbreiden, wordt fysiek contact meer en meer een schaars product en neemt de behoefte daaraan alleen maar toe. Dat betekent dat juist het faciliteren van waardevolle ontmoetingen de eerste prioriteit moet zijn bij de organisatie van een evenement. Hoe klein of groot de bijeenkomst ook is, écht contact maken is essentieel.

In dit whitepaper wordt aan de hand van 5 eenvoudige stappen uitgelegd op welke manier je te werk kunt gaan bij het organiseren van je volgende evenement. Download het volledige whitepaper hieronder.

Meer weten over de Leidse Schouwburg of Stadsgehoorzaal als evenementen- of congreslocatie? Bekijk hier alle details en mogelijkheden!


Door het achterlaten van uw gegevens geeft u ons toestemming eenmalig contact met u op te nemen over het whitepaper. U wordt niet ongevraagd aan overige maillijsten toegevoegd.

Aanmeldformulier whitepaper