Catering

De Stadsgehoorzaal staat ook voor kwaliteit. We besteden veel aandacht aan de ontvangst en het verzorgen van uw gasten. Voor de culinaire invulling werken wij samen met twee preferred suppliers, professionele cateraars de Bostel Brothers en Vineyard, waardoor u in de gelegenheid bent om zelf de sfeer en uitstraling van uw evenement te bepalen. 

De Bostel Brothers


De Bostel Brothers zijn in 2012 vanuit een passie voor eten begonnen met koken voor gezelschappen. De gerechten zijn verrassend. De smaken zijn puur en ruig. De sfeer is informeel en bourgondisch. De Bostel Brothers werken met lokale producten en hebben een andere kijk op het presenteren van de ingrediënten.

.      

 

Vineyard


Vineyard is professioneel, creatief en met liefde voor het vak geven zij invulling aan catering concepten. Er is veel aandacht voor de producten waar mee wordt gewerkt en daarnaast wordt ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met een innovatieve aanpak.

.      

Ontbijt, koffiepauzes, walking lunches, netwerkborrels; luxe sit down diners, festival food trucks of een international buffet; we verzorgen het graag voor u en zorgen dat de catering bijdraagt aan de totaalbeleving!

 

Nog meer inspiratie op doen? Bekijk hier ons Foodbook.