Bis! Bis! Bis!

Laat je verrassen door mooi toneel en geweldige dans


Bis! Bis! Bis! is wat je roept als je méér wilt aan het einde van een voorstelling. Nog meer mooi toneel en geweldige dans, dat inspireert, alarmeert en reflecteert, is iets wat we je graag willen bieden met de BisBisBis!-pas.

De BIS-gezelschappen zijn de gesubsidieerde makers en organisaties die bekend staan om hun hoge artistieke en inhoudelijke kwaliteit, maatschappelijke waarde en vernieuwingszin. Wij bieden deze BIS-gezelschappen een podium en laten je graag kennismaken met hen.

Bij aankoop van kaarten voor minimaal drie BIS-voorstellingen krijg je €5 korting per kaartje per voorstelling.

 

Hoe werkt het?

Zodra je een set voorstellingen boekt, krijg je korting. 3 voorstellingen = €15 korting, 4 voorstellingen = €20 korting, 5 voorstellingen = €25 korting etc.
Boek je voor een voorstelling nog een los kaartje dan wordt de korting verdeeld over alle kaarten en krijg je in verhouding minder korting. Om optimaal van de korting te profiteren zul je een gelijk aantal kaarten per voorstelling moeten reserveren.
Wil je meer dan 8 voorstellingen boeken? Verdeel de reservering dan over twee bestellingen van minimaal 3 voorstellingen om op alle voorstelling volledige korting te ontvangen.

Helaas is het binnen ons ticketsysteem niet mogelijk dit anders in te richten.

 

Inleidingen
Bij alle BisBisBis-voorstellingen is er een inleiding voor aanvang. Je kunt hier bij aankoop van een kaartje in stap 4 van het bestelproces een plaats voor reserveren.